Campings in de Drôme met zwembad en glijbaan

  • De kids roetsjen naar beneden op de mooiste waterglijbanen
  • Ook papa en mama vermaken zullen zich prima vermaken
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in de Drôme met zwembad en glijbaan

Wissen
2 personen
13 campings gevonden
<
1
>

Kamperen op een camping in Drôme met zwembad en glijbaan

Drôme is een van de mooiste vakantiegebieden in Frankrijk en daarom is een camping in Drôme met zwembad en glijbaan een prima keuze. Je kampeert onder andere tussen de paarse lavendelvelden, boerderijen en mooie stadjes. Samen of met je gezin beleef je er een onvergetelijke kampeervakantie, want de omgeving leent zich uitstekend voor een wandeling of fietstocht.

Montélimar met zijn nogamuseum

Maak tijdens je kampeervakantie een trip naar Montélimar. De stad is gezellig, dankzij de vrolijke straatjes, kleurrijke huizen en drukke terrasjes. Montélimar is wereldberoemd vanwege de noga en dus combineer je dit met een bezoek aan Palais des Bonbons et du Nougat. Hier ontdek je alles over de productie van dit overheerlijke snoepgoed: leuk voor jong en oud.

Waterpret op de camping

Een camping in Drôme met zwembad en glijbaan is vooral voor gezinnen met kinderen een uitkomst. Beleef volop waterpret door met elkaar van de glijbaan het water in te plonzen. Na een enerverende dag in het zwembad haal je avondeten bij het afhaalrestaurant op de camping of je zet de barbecue aan. Kinderen nemen ook deel aan georganiseerde activiteiten; tevens een laagdrempelige manier om vriendjes en vriendinnetjes te maken.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter