Kindvriendelijke campings in Zuid-Frankrijk

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindvriendelijke campings in Zuid-Frankrijk

2 personen
0 campings gevonden

Kindvriendelijke campings in Zuid-Frankrijk

Kamperen met je kinderen is hartstikke gezellig. Een kindvriendelijke camping in Zuid-Frankrijk garandeert je dan ook een familievakantie vol plezier. Of je nu kiest voor een grote camping met een animatieteam of een gemoedelijke camping met alleen een zwembad, de kids vervelen er zich geen moment. En dat geeft je als ouder ook een rustige vakantie.

Animatieteams

Bijna elke kindvriendelijke camping in Zuid-Frankrijk biedt een animatieprogramma voor de kinderen aan: een heel team aan animatoren staat dagelijks klaar om samen te sporten, knutselen of spelletjes te spelen. Sommige campings hebben een waterparadijs, waar de kids zich uren vermaken. Andere campings hanteren een thema, bijvoorbeeld piraten. Kies je een camping in Zuid-Frankrijk met Nederlandse animatie, dan weet je zeker dat ook de jongste gezinsleden op hun gemak zijn en snel Nederlandse vriendjes maken.

Aan zee

Veel kindvriendelijke campings in Zuid-Frankrijk liggen aan zee. Je kinderen zijn uren zoet met het bouwen van zandkastelen of het overwinnen van de golven, terwijl je lekker onder de parasol geniet van hun ontdekkingen. De meeste stranden hebben namelijk ook strandbewaking.

Klein maar fijn

In Zuid-Frankrijk vind je ook kleinschalige kindvriendelijke campings. Ze zijn ruim van opzet en je vindt er rust, ruimte, een speeltuin en meestal ook een zwembad. Een heerlijke sfeervolle plek waar de kinderen elkaar snel leren kennen.