Kleine campings in Schotland

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Schotland

2 personen
14 campings gevonden
<
1
>

Kamperen op een van de kleine campings in Schotland

De kleine campings in Schotland bieden maximaal zestig kampeerplaatsen en zijn hierdoor de perfecte bestemming voor een gezellige en knusse vakantie. Door de gunstige ligging sta je binnen no-time in de levendige Schotse steden. Fort William ligt aan de voet van de hoogste berg van Groot-Brittannië en is de outdoor-hoofdstad van Schotland. Edinburgh valt door het imposante Edinburgh Castle direct op en je vermaakt je hier de hele dag in de leuke winkels en restaurants.

Vele dorpjes, bergen, heidevelden en meren

Wist je dat Schotland bijna 800 eilanden telt? Minder dan de helft is bewoond en op deze eilanden kom je tal van dorpjes, bergen, heidevelden en meren tegen. Op het eiland Skye maak je een mooie wandeling langs ruige rotsformaties en het kleine eiland Iona staat bekend om zijn abdij. Vanaf de kleine campings in Schotland is ook het Eilean Donan Castle zeker het bezoeken waard.

Een prachtig bergmeer vlak boven Glasgow

Vanaf de kleine campings in Schotland ben je ook relatief snel bij Loch Lomond. Dit is een prachtig bergmeer, waar je een stukje mee kunt pikken van de bekende wandelroute de West Highland Way. Voor de liefhebbers van whiskey mag een bezoek aan Speyside zeker niet ontbreken. Hier zijn meer dan vijftig whiskydistilleerderijen bij elkaar gevestigd.