Kleine campings in Engeland

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Engeland

2 personen
76 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Verblijf in de glooiende heuvels op een kleine camping in Engeland

Zoek op een kleine camping in Engeland de rust en ruimte op te midden van het Engelse landschap. Hier geniet je van groene vergezichten en ben je de hele dag buiten in een ontspannen omgeving. Vermijd het massatoerisme en kom helemaal tot rust in de mooiste gebieden zoals Devon en Cornwall.

Kleinschaligheid staat voor rust en natuur

Ben je een liefhebber van rust tijdens je vakantie, dan is een kleine camping in Engeland een goede keuze. De gemoedelijke kampeergelegenheden zijn ideaal voor oudere kampeerders, maar ook voor gezinnen met kinderen. Contact met andere kinderen op de camping is door de kleinschaligheid van de camping eenvoudig gelegd. Er zijn geen grootschalige activiteiten voor kinderen, maar ze vermaken zich des te beter bij het kampvuur of tijdens een speurtocht. Ook zijn er vaak een paar eenvoudige speeltoestellen aanwezig en in enkele gevallen een zwemgelegenheid.

Bezienswaardigheden in Engeland

De kleine campings in Engeland liggen in prachtige gebieden zoals Cornwall, Devon, Sussex en Somerset. Hier maak je de mooiste wandel- en fietstochten door glooiende landschappen, dichte bossen, langs kanalen en over de kust. Doe nabijgelegen steden aan zoals hoofdstad Londen, Bath met abdij en warmwaterbron, Manchester met arena en kunstmuseum, of Oxford met middeleeuwse scholen en musea. Ook liefhebbers van geschiedenis komen hier niets tekort, want overal in het land worden landhuizen en kastelen uitstekend onderhouden. Bezoek onder andere Windsor Castle, Buckingham Palace, Chatsworth House en Oxford Castle.