Kleine campings aan de Adriatische Kust

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings aan de Adriatische Kust

2 personen
12 campings gevonden
<
1
>

Geniet van goudgele stranden op een kleine camping aan de Adriatische kust

Vakantie vieren op een kleine camping aan de Adriatische kust is erg geliefd onder Nederlandse gezinnen. Op deze vakantiebestemming ervaar je een combinatie van zon, zee, strand en cultuur. Maak een wandeling door een van de kleurrijke stadjes, kom tot rust aan de goudgele zandstranden en geniet van overheerlijke Italiaanse pizza’s en pasta’s. Een kleine camping biedt plek aan maximaal 60 gasten, waardoor je tijdens je vakantie helemaal tot rust komt.

Van alle gemakken voorzien

Luidruchtige campinggasten komen op een kleine camping aan de Adriatische kust niet voor. Door de intieme setting voelt iedereen zich verantwoordelijk om de camping netjes te houden en alle gasten komen, net als jij en je gezin, voor de nodige rust. Uiteraard ben je op deze campings wel van alle gemakken voorzien. Je (dagelijkse) boodschappen doe je op de campingwinkel, een tussendoortje haal je bij de snackbar en de kinderen maken nieuwe vakantievriendjes bij de tafeltennistafel.

In Italiaanse sferen vakantie vieren

Met iedere kleine camping ben je verzekerd van een geweldige omgeving. Dit is immers ook waar de Adriatische kust bekend om staat. Je wordt wakker met een geweldig berglandschap om je heen, dineert met de ondergaande zon aan het water of ervaart het echte Italië als je kampeert bij een agriturismo. Wie weet leert de eigenaar van de kleine camping jou of je kinderen een paar woordjes Italiaans op de kleine camping aan de Adriatische kust.