Kleine campings in Kroatië

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Kroatië

2 personen
39 campings gevonden

Vier in een gemoedelijke sfeer vakantie op een kleine camping in Kroatie

Een kleine camping in Kroatie bestaat uit maximaal 60 staanplaatsen, waardoor de setting erg gemoedelijk, knus en sfeervol aanvoelt. Hier vind je de perfecte plek om even de drukte uit het dagelijks leven te vergeten en te genieten van quality time met het hele gezin. De campings zijn ruim opgezet, waardoor je profiteert van genoeg ruimte en privacy. Wat de beste camping is, is voor een groot deel afhankelijk van het soort vakantie waar je voorkeur naar uitgaat. Van een strandvakantie tot aan een actieve vakantie in de bergen; Kroatië heeft het allemaal te bieden.

Vier vakantie aan de Adriatische Zee in Kroatië

Kroatië grens aan de Adriatische Zee, een randzee van de Middellandse Zee. Doordat het land een uitgestrekte kustlijn heeft, zijn er tal van locaties waar je vakantie kunt vieren. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Split, Zadar of de eilanden Krk en Cres. Vanuit de havenplaatsen worden er regelmatig tours met een catamaran georganiseerd, die avontuurlijk en vooral onvergetelijk zijn. Je geniet op de boot van de zon en de zeelucht, met een geweldig uitzicht over de vele eilanden die Kroatië rijk is.

Breng een bezoek aan Istrië; de westelijkste provincie van Kroatië

Niet alleen aan de uitgestrekte kustlijn vind je verschillende campings, ook Istrië heeft meer dan genoeg mogelijkheden. Istrië is de meest westelijke provincie van het land en vele kleine campings in Kroatie mogen dit gebied hun thuisbasis noemen. Vanaf de camping bezoek je vele interessante bezienswaardigheden. Bekijk bijvoorbeeld het oude amfitheater in Pula, slenter door de straten van Poreč en maak een leuke wandeling door Rovinj.

Verken het binnenland en omgeef je door heuvels, watervallen en rivieren

De meeste kleine campings in Kroatie zijn aan de kust gelegen. Maar ook een vakantie in het binnenland is onvergetelijk. De campings die in dit gedeelte van Kroatië zijn gevestigd, worden omgeven door prachtige heuvellandschappen. Hierdoor zijn deze locaties uitstekend geschikt voor actieve vakanties. Geniet van lokale producten, maak een avontuurlijke wandeling of verken de omgeving per fiets. Wellicht probeer je een biertje bij de bierbrouwerij in Karlovac, bekijk je de indrukwekkende watervallen in het nationale park Plitvicemeren of ga je met het hele gezin raften op de rivier Cetina.

Van alle gemakken voorzien op een kleine camping in Kroatie

Een mini camping in Kroatie is hartstikke gezellig, maar je wilt er bij aankomst wel zeker van zijn dat je van alle gemakken voorzien bent. Gelukkig zijn de meeste campings voorzien van een fijn buitenzwembad, beschikken ze over een uitstekende ligging en zijn de restaurantjes en de campingwinkel op loopafstand. Door de kleinschalige opzet ben je binnen no-time bij het strand, zodat je geniet van de nodige dosis zonneschijn.