Kleine campings in de Dolomieten

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in de Dolomieten

2 personen
11 campings gevonden
<
1
>

Een avontuurlijke vakantie op de kleine camping in de Dolomieten

Een kleine camping in de Dolomieten ligt op de mooiste plekken die de regio rijk is. Hierdoor start je ook binnen geen tijd aan een avontuurlijk dagje uit. Je viert vakantie midden in de Italiaanse Alpen en geniet van een geweldig uitzicht op de steile rotswanden en pieken. Je bent even in een totaal andere wereld en ervaart het ultieme vakantiegevoel met het hele gezin.

Breng een bezoek aan de Bleke Bergen

De Bleke Bergen zijn een van de highlights en de kans is groot dat je dit gebied al kunt spotten vanuit de kleine camping in de Dolomieten. Het landschap staat bekend om de kalksteentanden en is vooral erg geliefd onder natuurliefhebbers. Naast Jungfrau-Aletsch-Bietschhorn en de Monte San Giorgio in Zwitserland is dit het derde gebied in de Alpen dat tot het natuurerfgoed mag worden gerekend. Je maakt hier tijdens iedere wandelroute de mooiste vakantiefoto's en je wandelt met fantastische rotspieken op de achtergrond.

Kamperen in een sprookjesomgeving

De Dolomieten zijn de perfecte vakantiebestemming voor een sportieve vakantie. Je maakt iedere dag een wandeling in een sprookjesomgeving. Daarnaast verken je de regio van de kleine camping in de Dolomieten ook met de mountainbike of tijdens het bergbeklimmen. Tijdens de koudste maanden van het jaar wordt het landschap omgetoverd tot een witte wonderwereld. Leuke plaatsen die je zeker niet mag overslaan zijn Val Venosta, Cortina d'Ampezzo, Merano, Alpe di Siusi, Bolzano en Alta Badia.