Charmecampings in Noord-Italië

  • Kamperen op de mooie en idyllische plekken in Europa.
  • Optimaal genieten van rust, ruimte en natuur
  • Persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, met oog voor gastvrijheid
  • Geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs na uitvoerig onderzoek

Charmecampings in Noord-Italië

2 personen
80 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Ontdek de uiteenlopende landschappen bij de charme camping in Noord-Italië

Een charme camping in Noord-Italië verzekert je van veel vakantieplezier. Je komt prachtige uiteenlopende landschappen tegen en hebt de keuze uit verschillende kampeerplaatsen. Erg geliefd onder gezinnen is het Gardameer, maar je hebt ook de keuze uit het kleinere Iseomeer of Comomeer. Zowel gezinnen als watersportliefhebbers komen hier graag kamperen.

Vakantie vieren in de Italiaanse bergen

Vier je vakantie in het uiterste noorden, dan kom je terecht in de streek Trentino-Alto Adige. Dit gebied is omringd door de Alpen en Dolomieten en een charme camping in Noord-Italië is hier erg geschikt voor de actieve vakantiegangers. Paragliden, wandelen, mountainbiken en klimmen; het kan in dit deel van Noord-Italië allemaal. Al met al zijn er genoeg ingrediënten om de ultieme vakantie voor waaghalzen te boeken.

Omgeven door zon, zee en strand

Pak je het liever wat luxer aan, dan is een charme camping in Noord-Italië in Veneto een slimme keuze. Deze regio is omgeven door zon, zee en strand. Het romantische Venetië ligt op steenworp afstand en het culinaire hart van Italië is in Emilia-Romagna te vinden. Wellicht probeer je de echte parmaham, heerlijke truffels, authentieke Parmezaanse kaas en de befaamde lambrusco uit.