Kleine campings aan het Lago Maggiore

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings aan het Lago Maggiore

2 personen
10 campings gevonden
<
1
>

Een actieve of relaxte vakantie op een kleine camping aan het Lago Maggiore

Het Lago Maggiore is een prachtig meer op de grens van Italië en Zwitserland. Tijdens een vakantie op een kleine camping aan Lago Maggiore richt je zelf je vakantie in. Kom tot rust bij het lezen van een boek langs het meer, ontdek de natuur of bezoek een grote stad tijdens een dagtrip.

Volop waterpret

Lago Maggiore is een van de grootste meren van Italië. Als je naar een kleine camping aan Lago Maggiore gaat, neem je elke dag een frisse duik in het meer. Aangezien het water van het meer heel helder is, kun je hier ook leuk snorkelen en duiken om de onderwaterwereld te ontdekken. Andere watersporten zijn ook mogelijk, zoals windsurfen en kitesurfen. Het is ook leuk om een dag een bootje te huren en het meer te verkennen. Spring ondertussen het water in en ga op zoek naar de mooiste vissen.

Dompel jezelf onder in de natuur

Op een kleine camping aan het Lago Maggiore kom je tot rust in de natuur. Als je aan het meer omhoog kijkt, zie je dat het water is omringd door bergen. Er zijn ook veel natuurgebieden in de buurt, dus er is genoeg te zien voor natuurliefhebbers. Ga voor een ontspannen wandeltocht of een meer inspannende fietstocht door de mooie natuurgebieden in deze regio en kijk je ogen uit.

Dagtripjes naar andere landen

Er is genoeg te doen in de omgeving van het Lago Maggiore. Ontdek bijvoorbeeld de modestad Milaan in Italië of de warmste stad van Zwitserland: Locarno. Er zijn nog veel meer steden te bewonderen waar je kerken bezoekt, heerlijk uit eten gaat of je onderdompelt in de ontspannen sfeer.