Kleine campings in Lombardije

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Lombardije

2 personen
8 campings gevonden
<
1
>

Een ultiem vakantiegevoel op een kleine camping in Lombardije

Echt genieten van het warme mediterrane klimaat doe je op een kleine camping in Lombardije. Weg van de grote hordes toeristen en toch alle voordelen van de populaire vakantiebestemming Lombardije dichtbij. Hier is het echt genieten, met hoofdletter G. Op deze themapagina vind je alle campings in Lombardije die aan het predicaat 'klein' voldoen. De faciliteiten op de campings zijn van uitstekende kwaliteit.

Je verveelt je geen moment

De liefhebber van historie en cultuur voelt zich in Lombardije volledig op zijn gemak. Prachtige kastelen, kerken en paleizen uit onder andere de renaissance vertellen je een stukje over de historie van deze streek. De steden in de omgeving laten je veel van de achtergrond van Lombardije zien en hebben een knusse en gezellige sfeer, zoals de schitterende plaatsjes Città Alta en Mantova.

De schitterende natuur van Lombardije

Vanaf je kleine camping in Lombardije maak je de mooiste fiets- en wandeltochten door de omgeving. Je vindt hier onder andere het beroemde Comomeer en Meer van Iseo. Ook de cipressen, olijfbomen en kleurige bloemen bieden je een prachtig schouwspel. De natte zone van Parè en het rivierdal van de Ticino bieden je de kans om allerlei bijzondere dieren in het wild te spotten.