Kleine campings in Ligurië

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Ligurië

2 personen
9 campings gevonden
<
1
>

Charmant kamperen op een kleine camping in Ligurië

Gaat je voorkeur uit naar een kleinschalige en charmante camping in Italië? Een kleine camping in Ligurië is dan een prettige plek om tot rust te komen. Je kampeert midden in de prachtige natuur en het serene karakter doet je alle druk en stress van thuis vergeten. Dankzij het fijne kampeergevoel kom je daadwerkelijk tot rust en heb je eindelijk tijd voor het lezen van een goed boek.

Waarom Ligurië?

De streek Ligurië heeft een prettige ligging aan de Italiaanse kust. Het staat ook wel bekend als de Italiaanse riviera. Genua is er de grootste havenstad, maar het zijn de dorpen San Remo, La Spezia en Portofino die een grote aantrekkingskracht uitoefenen op toeristen. Breng ook een bezoek aan de prachtige grotten van Toirano waar je oog in oog staat met stalagmieten en stalactieten.

Kleinschalige camping

Een kleine camping in Ligurië heeft zijn charme, want je wordt niet overspoeld door het massatoerisme. Je logeert in de natuur, terwijl het je aan comfort niet ontbreekt. De betrokken campingeigenaar vertelt je graag meer over de omgeving. Een kleinschalige opzet is ook prettig voor kinderen, want ze kennen snel de weg. Bovendien maken ze gemakkelijk contact met andere kinderen en kunnen ze zorgeloos spelen dankzij de vaak autovrije camping.