Kleine campings in Umbrië

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Umbrië

Wissen
2 personen
5 campings gevonden
<
1
>

Genieten van het mooie Italië op een kleine camping in Umbrië

Genieten van Italië zonder massa's toeristen tegen te komen? Dan zit je goed op een kleine camping in Umbrië. Umbrië is nog een vrijwel onbekend gebied voor het grote publiek. Combineer dat met een overzichtelijke kleine camping en je geniet gegarandeerd van een vakantie waarin rust, ruimte en natuur centraal staan. Op deze themapagina vind je alle kleinschalig opgezette campings in de regio Umbrië.

Het groene en authentieke hart van Italië

Umbrië is een charmante streek waarbij groene glooiende heuvels het decor van je vakantie vormen. Overal waar je komt zie je groen, olijfbomen, wijngaarden en vriendelijke locals. Trek de omgeving in en bewonder enkele prachtige natuurschatten, zoals het meer Lago Trasimeno waar je met een bootje naar een van de eilandjes gaat. Iets minder natuurlijk, maar minstens zo mooi zijn de kunstmatige watervallen Cascata delle Marmore, die aan- en uitgezet kunnen worden.

Prachtige steden in Umbrië

Wil je vanaf je kleine camping in Umbrië enkele steden bezoeken? Dan zijn er zeker drie meer dan de moeite waard. Bezoek bijvoorbeeld het klooster in Assisi, de hoofdstad van Umbrië, het sfeervolle stadje Perugia, dicht bij de rivier de Tiber, of het autoluwe centrum van Spoleto met enkele meesterwerken van Filippo Lippi in de kathedraal. Of gooi je planning overboord, slenter op je dooie gemak door de prachtige historische stadscentra en laat je verrassen.