Kleine campings in Noord-Italië

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Noord-Italië

2 personen
98 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

In een knusse setting kamperen op een kleine camping in Noord-Italië

Een kleine camping in Noord-Italië biedt maximaal zestig kampeerplaatsen, waardoor de omgeving direct knus en gezellig aanvoelt. Deze locaties zijn erg in trek bij gezinnen die graag genieten van rust. Doordat de regio beschikt over zeer uiteenlopende landschappen is Noord-Italië bovendien erg geliefd onder een gevarieerd vakantiepubliek. Kies bijvoorbeeld voor een familiecamping aan het Gardameer of kies voor een vakantie in Lombardije. Deze laatste regio staat bekend om de indrukwekkende bergen, prachtige steden en schitterende meren.

Een kleine camping in Noord-Italië in de Alpen en Dolomieten

Ga je voor een vakantie in het uiterste noorden, dan kies je uit verschillende kleine campings in Noord-Italië in Trentino-Alto Adige. Deze streek wordt omringd door de Alpen en Dolomieten. Dit maakt de regio erg geliefd bij actieve vakantiegangers. Verken de regio per mountainbike, wandelend of klimmend. Of ga voor een onvergetelijke ervaring door te paragliden.

Een culinaire vakantie in Cinque Terre

Aan de Ligurische kust heb je de keuze uit verschillende kleine campings in Noord-Italië. Door het milde zeeklimaat loopt het seizoen hier erg lang door. Een highlight die je niet snel vergeet is Cinque Terre. Dit gebied staat bekend om de brede zandstranden en gezellige badplaatsen. Gaat je hart sneller kloppen van de echte Italiaanse keuken? Vier dan vakantie in Emilia-Romagna. Dit wordt ook wel het culinaire hart van Italië genoemd. Producten zoals parmaham, truffels, Parmezaanse kaas en Lambrusco vinden haar oorsprong in deze regio.

Wellness, aquaparken en animatie in Veneto

Voor de actieve vakantiegangers is Veneto erg geliefd. Deze streek staat vooral in het teken van wellness, aquaparken en animatie. Je kiest hier uit verschillende luxueuze kampeerdorpen en het romantische Venetië ligt op steenworp afstand. Loop over de vele bruggen en zing mee met de Italiaanse serenades van de gondeliers. Wat de beste regio is om vakantie te vieren, is vooral afhankelijk van het type vakantie waar je voorkeur naar uitgaat.