Campings in Italië waar honden zijn toegestaan

  • De leukste campings voor jou en je trouwe viervoeter
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings in Italië waar honden zijn toegestaan

2 personen
399 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Vakantie met je huisdier op een camping met hond in Italië

Vakantie vier je natuurlijk met het hele gezin, dus ook met je trouwe viervoeter. Reis naar een camping in Italië met je hond en breng volop tijd met hem door. Ravot samen op het grasveld, ga lekker wandelen en laat hem heerlijk zwemmen in het water.

Vakantie voor het hele gezin

Ga op vakantie naar een camping in Italië met je hond, als hij de lange autorit aankan. Je vindt genoeg campings in Italië waar honden welkom zijn. Ze bieden een uitlaatplek en beschikken over een veldje waar hij vrij rond kan rennen en spelen met andere honden.

Echt vakantie voor de hond

Een echte hondencamping gaat een stapje verder. Hier worden niet alleen de baasjes verzorgd met uitgebreide animatie en een groot zwemparadijs, maar ook de honden komen hier aan hun trekken. Op een hondencamping vind je hondendouches, diverse drinkpunten, een hondenstrand en zelfs een trainer. Op sommige campings is zelfs een dierenarts aanwezig.

Er samen op uit

De meeste hondencampings in Italië liggen op een mooie plek in de natuur. Ga samen wandelen in de Dolomieten, neem een verfrissende duik in zee aan de Adriatische kust of kampeer aan de oever van het Gardameer. Vier vakantie in Umbrië met zijn mooie natuur en authentieke dorpjes of bezoek grote steden zoals Rome, Milaan en Florence.