Luxe campings in Toscane

  • 5-sterren top campings voor het hele gezin
  • Met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein
  • Geïnspecteerd door de ANWB

Luxe campings in Toscane

Wissen
2 personen
2 campings gevonden
<
1
>

Italië op zijn best tijdens een vakantie op een luxe camping in Toscane

Op een luxe camping in Toscane ervaar je Italië op zijn best. De campings liggen tussen olijfbomen en lange rijen cipressen en je bent dicht bij prachtige steden als Pisa, Siena, Lucca, Arezzo en natuurlijk Florence. Geniet van de overheerlijke Italiaanse keuken in het luxe campingrestaurant en vermaak je de hele dag in het zwemparadijs dicht bij je kampeerplaats.

Glooiende heuvels met wijnranken dicht bij de luxe camping

Kies je ervoor om de omgeving te verkennen rond de 5 sterren camping in Toscane, dan ontdek je al snel dat dit stukje Italië erg bijzonder is. Je bent omgeven door glooiende heuvels met wijnranken, akkers met geurige lavendel, goudgele graslanden en knalgele zonnebloemvelden. Ideaal om te verkennen met de auto, op de fiets of te voet. Wie weet spot je stekelvarkens, reigers, vossen of herten.

Genoeg vermaak voor jong en oud

Op zoek naar meer hoogtepunten in de omgeving? Florence voelt als een openluchtmuseum aan, waar je tal van eeuwenoude kerken, prachtige paleizen en imposante musea tegenkomt. Maak de wereldberoemde grappige foto bij de toren van Pisa of ga met de kinderen naar het fascinerende Parco Preistorico. Voor urenlang waterpret breng je een bezoek aan het reusachtige waterpark Acqua Village in Cecina Mare. Even bijkomen na een geslaagde dag? Neem dan een verfrissende duik in het zwembad op de top camping in Toscane.