Kamperen in Karlovac

9 campings, vul je reisgegevens in om het aanbod te zien

Calendar
Aankomst

-

Vertrek

-

Guests

Kamperen in Karlovac

Alle 9 campings bekijken
  • Populaire regio's
  • Populaire plaatsen
  • Inspiratie

Kamperen in Karlovac

Direct boekbaar
Vodatent @ Camping Sretanwolf
Favorieten
Vodatent @ Camping Sretanwolf

Kroatië / Karlovac

Geen reviews van kampeerders

Dichtbij het strandZwembadHonden toegestaan
Heart of Nature Srakovcic
Favorieten
Heart of Nature Srakovcic

Kroatië / Karlovac

ANWB Camping LogoInspectie

Geen reviews van kampeerders

ZwembadHonden toegestaanKindvriendelijk

Staanplaatsen (31)

Huuraccommodaties (28)

Direct boekbaar
Camping Plitvice
Favorieten
Direct boekbaar
Plitvice Holiday Resort
Favorieten
CKE discount
Alle 9 Campings
Alle 9 Campings

Feiten over camping

Aantal campings9
Beoordelingen van campings71
Gemiddelde beoordeling4.0

Populaire campings

1
Camping Korana
Op deze grote camping komen veel natuurliefhebbers af, want Camping Korana ligt aan een rivier en op een steenworp afstand van de bekende Plitvice Meren, een van de mooiste natuurgebieden in Kroatië.D… Camping profielpagina

Glamping in Kroatië

Bekijk alle campings

Kampeervakantie in een stacaravan

Populaire voorzieningen

WiFi

Internet

Grocery

Supermarkt

Restaurant

Restaurant

Bakery

Broodservice of bakkerij

Wellness

Wellness

Bathing Possibility

Mogelijkheid tot baden

Sanitary Facilities

Sanitaire voorzieningen zeer goed

Washing Machine

Wasmachine

Playground

Speeltuin

About Us

Het ANWB-team

Vodatent @ Camping Sretanwolf
Vodatent @ Camping Sretanwolf

Karlovac maakt indruk met zijn natuurlijke ligging in Midden-Kroatië. De groene en waterrijke omgeving van de stad met vier rivieren is een eldorado om te kamperen aan de rivier of met de hond. Actieve vakantiegangers kunnen de idyllische regio per fiets of tijdens lange wandelingen ontdekken, en ook cultuurliefhebbers komen in de oude stad aan hun trekken. Op slechts 56 km afstand nodigt de hoofdstad Zagreb uit tot verkennen.

Bijzonderheden van de camping in Karlovac

De campings bij Karlovac worden gekenmerkt door hun natuurlijke ligging. Direct aan de rivier of te midden van groene weiden - wie graag actief is tijdens het kamperen heeft hier allerlei mogelijkheden. Naast fietstochten en wandelingen is ook zwemmen in de rivieren mogelijk dankzij de goede waterkwaliteit. En natuurlijk staan ook kanoën of vissen op het programma. Het voormalige Karlstadt nodigt uit tot een wandeling door de stad met bezienswaardigheden als het paleis van de Frankopanen uit de 17e eeuw, het kasteel Dubovac of de Heilige Drievuldigheidskerk. Maar ook een omweg naar Zagreb is aan te bevelen als u in Karlovac kampeert - talrijke musea en imposante gebouwen zoals het Nationaal Theater wachten op geïnteresseerden.

Kampeertips voor Karlovac

De regio Karlovac is nog steeds een geheime tip voor Midden-Kroatië. Hoewel de meeste kampeerders de voorkeur geven aan de kuststreek aan de Adriatische Zee, is het de moeite waard om het binnenland in te trekken. Hier vindt u prachtige kampeermogelijkheden in een indrukwekkend natuurlandschap.

Plitvice Vakantieoord

Een prachtige faciliteit is het Plitvice Holiday Resort, dat zeer modern is ingericht. De huuraccommodaties zijn van een bijzondere klasse, met boomhutten in een futuristisch design, hutten direct aan het kleine binnenmeer en tipi-tenten voor gezinnen die een bijzonder type accommodatie overwegen. Georganiseerde rafting- en kajaktochten en een nationaal park in de buurt verrijken de vrijetijdsbesteding.

Camping Slapić

Camping Slapić ligt direct aan een rivieroever en biedt een uitstekende infrastructuur. Naast de klassieke kampeerplaatsen kunnen op de camping eenvoudige tot comfortabele huuraccommodaties worden geboekt. Zowel de drinkwatervoorziening als de afvoer van grijs water zijn zeer goed geregeld, zodat kampeerders ook kunnen kiezen voor een korte tussenstop op Camping Slapić.

Natuurhart Srakovcic

Met een zwembad en moderne huuraccommodaties is Heart of Nature Srakovcic een goed adres in de regio Karlovac. Begeleide wandelingen en fietstochten en het massageaanbod zijn het grote pluspunt van de faciliteit, die zeer mooie plaatsen heeft in een prachtige omgeving.

Beste tijd om te reizen

Het weer in Karlovac is seizoensgebonden. De temperaturen schommelen tussen droog warm weer in de zomer en soms zelfs ijzige kou met sneeuw in de winter. In de lentemaanden kunnen kampeerders hun caravan en auto parkeren in een evenwichtig en zeer draaglijk klimaat, zonder hitte of kou - een ideale tijd voor sightseeing en buitensporten. In de zomer kunnen langere droge periodes worden verwacht en zijn de watertemperaturen geschikt om te zwemmen. Elke kampeerder moet ervoor zorgen alle ramen te sluiten vóór excursies, want vaak lossen hevige hitteonweersbuien vanaf de middag met een verfrissende afkoeling. In de winter is er meestal geen vorst, maar afhankelijk van het weer kunnen winterstormen hevig en langdurig zijn.