Charmecampings in Kroatië

  • Kamperen op de mooie en idyllische plekken in Europa.
  • Optimaal genieten van rust, ruimte en natuur
  • Persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, met oog voor gastvrijheid
  • Geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs na uitvoerig onderzoek

Charmecampings in Kroatië

2 personen
5 campings gevonden
<
1
>

Vier ontspannen vakantie op een charme camping in Kroatië

Ben je toe aan een rustige en sfeervolle kampeervakantie? Vertoef dan op een charme camping in Kroatië en geniet volop in een groene omgeving. Je brengt er je vakantie in alle rust door, terwijl je op de camping zelf van alle gemakken bent voorzien. Doe bijvoorbeeld je boodschappen in het campingwinkeltje of huur fietsen om de omgeving te verkennen. Dankzij georganiseerde animatie en activiteiten valt er ook voor kinderen genoeg te beleven.

Nationaal park Plitvicemeren

Kroatië staat bekend om zijn spectaculaire natuur en indrukwekkende watervallen. Je treft ze bijvoorbeeld aan in nationaal park Plitvicemeren. Klauter er over ruige rotspartijen, maak een boottocht of wandel onder begeleiding van een gids door dit adembenemende park. Het is beslist een bezienswaardigheid die je niet mag missen tijdens je vakantie op een charme camping in Kroatië.

Snuif cultuur op in Kroatië

Naast het vele natuurschoon beschikt het land ook over een aantal prachtige steden. De Kroatische cultuur snuif je bijvoorbeeld op in het zuidelijke Dubrovnik. De haven, kathedraal en meterslange stadswallen zijn populair onder dagtoeristen. Het fraaie oude centrum in Zagreb – de hoofdstad van het land – is eveneens een aanrader. In de stad hangt een fijne sfeer met allerlei markten om overheen te struinen en er zijn allerlei leuke plekken om uit eten te gaan.