ANWB Top Campings in Kroatië

  • 5-sterren top campings voor het hele gezin
  • Met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein
  • Geïnspecteerd door de ANWB

ANWB Top Campings Kroatië

ANWB score
5 - 5
X
Landen
Kroatië
X
Wissen

13 campings gevonden

<
1
>

De beste vijfsterrencampings van Kroatië

Als je wilt kamperen op een vijfsterrencamping biedt Kroatië verschillende mogelijkheden. Een vijfsterrencamping voldoet op alle punten aan de hoogste eisen. Onze inspecteurs hebben vastgesteld dat op deze campings alles perfect is geregeld. Dit varieert van schone wasruimtes en goed onderhouden sanitair tot uitstekende mogelijkheden voor ontspanning en optimaal ingerichte kampeerterreinen. Beter dan op deze campings vind je het in Kroatië niet!

Veel afgebakende staanplaatsen

De indeling van het camping en de aard van het terrein spelen een belangrijke rol bij het toekennen van vijf sterren. Doorslaggevend zijn een vlakke ondergrond en een logische en overzichtelijke inrichting. Verder wordt erop gelet dat er voldoende plekken met privacy zijn. Daarom hebben vijfsterrencampings over het algemeen een groot aantal afgebakende staanplaatsen. Deze hebben in de meeste gevallen een oppervlakte van meer dan 100 vierkante meter.

Beschut en onbeschut

In Kroatië heerst in het hoogseizoen doorgaans goed vakantieweer. De zomerzon kan de temperatuur in je tent, caravan of vouwwagen echter hoog laten oplopen. Voor wie alleen buiten wil genieten van de warmte, hebben de vijfsterrencampings van Kroatië de nodige minder zonovergoten kampeerplekken. Bomen en bossen op en rond het terrein maken dat er voldoende beschutte plekken zijn, zodat het in veel gevallen mogelijk is om een schaduwrijke staanplaats te boeken.

Faciliteiten op een vijfsterrencamping

De voorzieningen op de vijfsterrencampings laten niets te wensen over. Zo beschikken veel ervan over bijzondere sanitaire faciliteiten, waaronder babywasplaatsen en speciale toiletten voor gehandicapten en kinderen. Verblijf je op een vijfsterrencamping in Kroatië aan de kust, dan kun je niet zelden een duikuitrusting huren. Ook het eten en drinken is goed geregeld. Op de camping kun je brood kopen, en supermarkten en horecagelegenheden bevinden zich op loopafstand.

#

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter