Campings in Luxemburg aan het water

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Luxemburg aan het water

Wissen
2 personen
21 campings gevonden

Verfrissing en waterpret op campings in Luxemburg aan het water

Te midden van het heuvelachtige landschap verblijf je deze vakantie op een van de campings in Luxemburg aan het water. Wandel er door diverse natuurgebieden, bezoek kastelen en bezichtig de oude hoofdstad. En aan het einde van een drukke dag kom je tot rust aan een kabbelend riviertje of meer.

Ruime keuze in kampeergelegenheden

Tientallen campings in Luxemburg zijn aan het water gelegen, waardoor je ruime keuze hebt in faciliteiten en eigenschappen. Wil je vooral genieten van de rust en natuur, dan kies je voor een van de kleine natuurcampings. Of zoek je juist een plek waar je met het hele gezin geniet van lange dagen aan het zwembad en avonden vol animatie? Ook dan is er een grootschalig vakantiepark dat bij je past.

Activiteiten in en aan het water

Op een van de campings in Luxemburg aan het water geniet je van een verfrissende duik. Kinderen vangen waterdiertjes met een schepnet en bouwen een vlot. En ondertussen lees jij een boek aan de waterkant of doe je gezellig mee. Pootjebaden, waterfietsen en boottochtjes maken; er is niets fijner dan een vakantie aan een meer of rivier.

Bezienswaardigheden in Luxemburg

Naast wandelen en fietsen door de ruige Ardennen en over de glooiende heuvels mag ook een bezoek aan de stad Luxemburg niet ontbreken. Het stadscentrum staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en herbergt dan ook veel historische bezienswaardigheden. Je bezichtigt er onder andere kerkjes, monumenten met prachtige gevels en kazematten die door de stad heen lopen. Ook in het noorden van het land bezoek je dorpen, kastelen en kloosters die door de kleinschaligheid van het land vlakbij elkaar liggen.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter