Campings aan het water in Overijssel

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings aan het water in Overijssel

2 personen
40 campings gevonden

Veel zwemplezier voor de kinderen op een camping aan het water in Overijssel

Veel gezinnen weten een camping aan het water in Overijssel al te vinden. Helemaal niet zo gek, want je bent er hier zeker van dat de kids zich gemakkelijk de hele dag vermaken. De animatieclub organiseert leuke activiteiten in het water, maar ze vermaken zich ook uitstekend tijdens het overgooien van een balletje. Wellicht geef je hier je zoon of dochter de eerste zwemles of je maakt met het hele gezin iedere ochtend een verfrissende duik. Afkoelen na een lange en actieve dag of relaxen tijdens een tropische namiddag? Je doet het allemaal aan het water.

Verken de avontuurlijke zwembaden van Aquadrome

De nabijgelegen wateren zijn schoon genoeg om in te zwemmen. Heb je echter een voorkeur voor een zwembad? Kies er dan voor om te kamperen op een camping met zwembad aan het water of breng een bezoek aan het grootste zwembad van Twente, Aquadrome. Hier maak je kennis met onder meer een wildwaterbaan, twee waterglijbanen, recreatiebad en zes banen. Het is het ideale dagje uit vanuit een camping in Overijssel aan het water.

Nog meer speelplezier in Arque Klimcentrum

De kans is groot dat de kinderen niet weg te slaan zijn uit het water op de camping. Echter is een bezoek aan Arque Klimcentrum ook een leuke activiteit voor de sportieve vakantiegangers. Hier leer je tijdens een instructieles alles over de grondbeginselen van het klimmen. Eenmaal het klimmen onder de knie bereik je al snel de twee spectaculaire overhangende rotsen. Met een hoogte van maar liefst 18 meter giert hier de adrenaline door je lijf.