Campings aan het water in Limburg

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings aan het water in Limburg

2 personen
17 campings gevonden
<
1
>

Een heerlijke vakantie op een camping aan het water in Limburg

Je hoeft geen uren te reizen voor een mooie vakantie: op een camping aan het water in Limburg leer je Nederland op zijn best kennen. Verbaas jezelf hoe geweldig een vakantie op hooguit 3 uur van je eigen woning kan zijn. Op deze themapagina vind je eenvoudig de ideale camping in Limburg die aan of vlakbij het water ligt.

Een stedentrip in Limburg

Limburg heeft verschillende gezichten, waardoor iedere vakantieganger zich hier op zijn plaats voelt. Een camping in Limburg aan het water is bij uitstek geschikt voor de liefhebber van vissen, varen en zwemmen. Daarnaast is het de ideale uitvalsbasis voor een trip naar steden zoals Venlo, Maastricht, Heerlen en Valkenburg. In Valkenburg bezoek je bijvoorbeeld de gemeentegrotten en Thermae 2000. In Maastricht kun je geweldig winkelen en genieten op een van de knusse terrasjes. Vergeet ook niet de Designer Outlet in Roermond.

Natuurlijk Limburg

Natuurliefhebbers zijn in Limburg op de juiste plaats. Je vindt hier diverse natuurparken, zoals nationaal park de Groote Peel en nationaal park de Meinweg met gevarieerde natuur. Grenspark Limburg is zelfs genomineerd als mooiste natuurpark van heel Nederland. Heel bijzonder zijn ook de kasteeltuinen in Arcen waar diverse planten en bloemen rondom het kasteel zijn aangeplant.

Een ruim aanbod van campings

Heb jij je zinnen gezet op een van de campings in Limburg aan het water, dan is er veel keuze. Neem je je hond mee, dan zoek je een camping waar honden welkom zijn. Voor de rustzoekers zijn er kleinschalige campings midden in de natuur. Daarnaast zijn er familiecampings die ook faciliteiten bieden die meer op kinderen zijn gericht. Een passende camping vind je heel eenvoudig op deze pagina.