Camping in Drenthe aan het water

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Camping in Drenthe aan het water

2 personen
30 campings gevonden

De hele vakantie veel zwemplezier op een camping in Drenthe aan het water

Op een camping in Drenthe aan het water beleven de kids gegarandeerd een onvergetelijke tijd. Tijdens de warmste dagen van het jaar is dit de ideale plek om even af te koelen. Je speelt leuke spelletjes in het water en iedere ochtend maak je een frisse duik vanaf de stijger. Ook geniet je hier iedere avond van een prachtige zonsondergang.

Midden in de Drentse natuur vakantie vieren

Een camping in Drenthe aan het water is in de meeste gevallen midden in de Drentse natuur gelegen. Hierdoor ben je ook op korte afstand van nationaal park Dwingelderveld. Met een oppervlakte van maar liefst 40 km² is dit het grootste natte heidegebied in West-Europa. Tijdens een wandeling is de kans groot dat je schaapskuddes met herders en Schotse Hooglanders ziet.

Leer alles over de Nederlandse geschiedenis bij de hunebedden

Een andere highlight die je zeker gezien moet hebben zijn de hunebedden. Breng zeker een bezoek aan het Hunebedcentrum in Borger, waar je alles leert over de Nederlandse geschiedenis. Daarnaast zijn Dierenpark Emmen, Plopsa Indoor Coevorden en Drouwenerzand Attractiepark ook erg leuk voor de kids. Na een dag vol met mooie herinneringen geniet je met het hele gezin na op de camping in Drenthe.