Campings aan het water in Noord-Holland

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings aan het water in Noord-Holland

2 personen
29 campings gevonden

Een dagje weg dicht bij de camping aan het water in Noord-Holland

Vanuit een camping aan het water in Noord-Holland plan je verschillende dagjes uit. Laat de kids Amsterdam zien en bezoek het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum. Liever relaxen in de stad? Ga voor een leuke picknick in het Vondelpark en trakteer het gezin op een welverdiend drankje in de Jordaan. Haarlem staat bekend als Amsterdam in het klein, waar je onder meer de Grote Markt, het Frans Hals Museum en de vele speciaalzaken op de Warmoesstraat bezoekt.

Een prachtig uitzicht over de schitterende duinen

Liever even helemaal tot rust komen op de camping aan het water in Noord-Holland? Geniet van een prachtig uitzicht over de schitterende duinen en maak een wandeling door de moerasgebieden en bossen in het binnenland.

Eilandhoppen op Texel vanuit de camping aan het water in Noord-Holland

Vanuit de camping aan het water sta je ook binnen no-time op Texel. Je bezoekt het eiland door vanuit Den Helder de boot te nemen. Je ervaart hier direct de relaxte eilandsfeer van het gemoedelijke Waddeneiland. Proef een biertje bij de Skuumkoppe brouwerij en wandel langs de imposante vuurtoren. Souvenirs vind je in de charmante dorpjes De Koog en Den Burg.