Campings in Luxemburg waar honden zijn toegestaan

  • De leukste campings voor jou en je trouwe viervoeter
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings in Luxemburg waar honden zijn toegestaan

2 personen
41 campings gevonden

Vakantie vieren op de camping in Luxemburg met je hond

Vier je vakantie op de camping in Luxemburg met je hond, dan ben je er zeker van dat je hond de tijd van zijn leven heeft. Of je nu een kleine chihuahua of een grote labrador hebt, je trouwe viervoeter moet de ruimte hebben om te kunnen bewegen. Je geniet in Luxemburg van prachtige en uitgestrekte natuur, en op de camping zijn genoeg velden om je hond uit te laten.

Verken de prachtige natuur van Luxemburg

Nadat je helemaal gesetteld bent, wordt het tijd om vanuit de camping in Luxemburg met je hond de omgeving te gaan verkennen. Maak een wandeling door mooie natuurgebieden met bergen. De kans is groot dat je een van de vele indrukwekkende kastelen tegenkomt. Doordat het land erg klein is, sta je ook binnen no-time in de mooie hoofdstad van het land. Ga je terug naar de camping in Luxemburg? Maak dan zeker nog een stop bij het dal van de zeven kastelen. Hier staan, zoals de naam het al zegt, zeven kastelen te midden van weiden en bossen.

Ontdek de Luxemburgse Route du Vin

Tijdens je vakantie op de camping in Luxemburg met je hond mag de Route du Vin niet ontbreken. Deze route is met een lengte van 42 kilometer prima in één dag te verkennen met de auto. Langs de weg kom je wijnbouwdorpen, wijngaarden en wijnmusea tegen en de route slingert van Schengen langs de Moezel naar Wasserbillig.