Campings met privé-sanitair in Luxemburg

  • Geen wandeltocht met wc-rol onder je arm
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis
  • Geliefde campingplaatsen, dus reserveer snel

Campings met privé-sanitair in Luxemburg

2 personen
5 campings gevonden
<
1
>

In alle luxe kamperen op een camping met privé sanitair in Luxemburg

Hecht je veel waarde aan een vleugje luxe op vakantie, dan is een camping met privé sanitair in Luxemburg de ideale bestemming. Na een actieve dag spring je direct onder de douche en je hoeft in de avond niet met je rolletje wc-papier en een zaklamp naar het toiletgebouw te lopen. Helemaal handig als je nog jonge kids hebt.

Het ideale vertrekpunt voor een actieve vakantie

Een camping met privé sanitair in Luxemburg is het ideale vertrekpunt voor een actieve vakantie. Verken de omgeving bijvoorbeeld per fiets, per mountainbike of maak een mooie wandeling. Je bent omgeven door een groen, heuvelachtig landschap dat een uitloper is van de Belgische Ardennen. Het hoogste punt van het land ligt op 559 meter.

Breng een bezoek aan de hoofdstad

De kans is groot dat de camping met privé sanitair in Luxemburg dicht bij de gelijknamige hoofdstad gevestigd is. Deze ‘kleine’ stad wordt beschermd door een vestingmantel. Daarnaast zijn er in de regio ook tal van mooie burchten, monumentale bouwwerken, kastelen en musea die zeker het bezoeken waard zijn. Je maakt hier de mooiste vakantiefoto’s en viert een kampeervakantie die je niet snel zult vergeten.