Campings in de Achterhoek met overdekt zwembad

  • Ook bij regen lekker zwemmen
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in de Achterhoek met overdekt zwembad

2 personen
31 campings gevonden

Kamperen op een camping in de Achterhoek met overdekt zwembad

Een fijne kampeeromgeving combineren met een comfortabel zwembad? Kom kamperen op een camping in de Achterhoek met overdekt zwembad en vang twee vliegen in één klap. Je verblijft in een rustige en groene omgeving én je hebt de mogelijkheid om iedere dag te zwemmen in een overdekt zwembad. Wat wil je nog meer?

Maak kennis met de natuur en historie in de Achterhoek

Een camping in de Achterhoek ligt altijd in een natuurrijke omgeving. Ontwaak iedere ochtend door vogeltjes die je wakker fluiten en geniet van een uitgebreid ontbijt bereid met de lekkerste streekproducten. Trek er overdag op uit en leer de Achterhoek beter kennen. Bezoek bijvoorbeeld kasteel Vorden en landgoed Hackfort of laat je verrassen door stokoude bomen en kronkelende beekjes in het Springendal.

Zwemmen met het gezin: het ultieme vakantiegevoel

Een camping in de Achterhoek met overdekt zwembad is ideaal voor gezinnen met kinderen. Want wat is er nu leuker dan zwemmen met het hele gezin? Selecteer bijvoorbeeld op een camping met bubbelbad en glijbaan of kies voor een zwembad dat ook geschikt is voor kleine kinderen. Er is genoeg te kiezen in de groene Achterhoek en dit maakt het aantrekkelijk om hier je vakantie door te brengen.