Campings in Annecy met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Annecy met zwembad

Wissen
2 personen
21 campings gevonden

Een complete vakantie op de camping bij Annecy met zwembad

Voor veel mensen is een zonnige kampeervakantie niet compleet zonder water. Een camping nabij Annecy met zwembad voldoet dan aan al je wensen. Je vindt op deze geselecteerde campings in ieder geval een buitenzwembad voor de nodige verkoeling. Daarnaast is er vaak een meertje of rivier in de buurt voor andere vormen van waterrecreatie. Kom je in het voor- of naseizoen, kies dan een van de campings met binnenzwembad. Zo trek je ook bij minder zonnig weer gewoon je baantjes.

Plezier in het water voor jong en oud

Kinderen zijn dol op water. De kleintjes vermaken zich uren met een emmertje in het peuterbad en oudere kinderen doen niets anders dan in en uit het water rennen. Een camping nabij Annecy met zwembad is echter niet alleen fijn voor kinderen. Ook voor volwassenen is het heerlijk om tijdens een warme dag verkoeling te zoeken in het water of na een dagje uit nog even te ontspannen in het zwembad.

Vier je vakantie in de Franse Alpen

Tijdens een bezoek aan deze regio dien je zeker even een kijkje te nemen in het stadje Annecy. Als je door deze stad loopt, ontdek je al snel waarom deze plaats ook wel bekend staat als het Venetië van de Alpen. De regio rondom Annecy is een populair gebied om te fietsen. Ook een wandeling om het bekende Meer van Annecy met zijn felblauwe kleur is meer dan de moeite waard.