Campings in Voorthuizen met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Voorthuizen met zwembad

2 personen
20 campings gevonden

Vakantie vieren op een camping in Voorthuizen met zwembad

Plan je een kampeervakantie in Nederland, dan denk je misschien niet zo snel aan een camping in Voorthuizen met zwembad. Zonde, want deze leuke regio heeft je meer dan genoeg te bieden. De plaats ligt in de Gelderse Vallei en je bent relatief snel op de Veluwe.

De ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers

Door de prachtige ligging is Voorthuizen erg geliefd onder natuurliefhebbers. Verken vanuit de camping in Voorthuizen met zwembad de plassen, heidevelden en bossen. Maak een lange wandeling door de natuur of verken de regio per fiets. Pak je het liever wat avontuurlijker aan? Huur dan een mountainbike of ga met het hele gezin paardrijden.

Dichtbij de westflank van de Veluwe

Je viert dichtbij de westflank van de Veluwe vakantie. Dit betekent dat je binnen mum van tijd bij recreatiegebied Zeumeren bent. Terwijl de kids zich de hele dag vermaken in het water, kom jij even helemaal tot rust op een van de drie stranden. Daarnaast zijn er ook verschillende activiteiten mogelijk, zoals (midget)golf, waterskiën, voetbal en jeu de boules. Zijn de kinderen moe na een dag ravotten in het water en na het spelen van spelletjes bij het recreatiepark? Dan nemen ze nog een verfrissende duik in het zwembad op de camping, voordat ze heerlijk in bed kruipen.