Camping Waterhout

NederlandFlevolandAlmere  (sitecode 75743)

Camping Waterhout

NederlandFlevolandAlmere
CKE

De camping is onlangs verhuisd naar een nieuwe locatie en is nog volop in aanbouw. Een klein deel is al toegankelijk voor kampeerders. De camping ligt in het recreatiegebied Lepelaarplassen, direct aan een zwem-, vis- en vaarwater en vlak bij de stad. Aan het meer is een ligweide. Classificatie volgt na herinspectie.

Camping Waterhout is prachtig gelegen is aan het water, vlak bij de stad Almere. Zo heb je een plek waar je geniet van de natuur, dicht bij het gemak dat een stad te bieden heeft.

Ideaal voor kinderen

Camping Waterhout is een camping voor het hele gezin, maar vooral kinderen zullen hier genieten. Er zijn veel speelplekken te vinden op deze camping. Met een klein beetje fantasie zijn er zo heel wat avonturen te beleven. Deze camping is bovendien aan het water gelegen, wat zorgt voor veel waterpret. Er is geen zwembad op de camping, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door het plezier dat kinderen (en hun ouders) kunnen beleven aan het water.

Een camping om je uit te leven

Stadscamping Waterhout biedt nog veel meer mogelijkheden en allerhande andere activiteiten. Zo is er een sportveld aanwezig waar kan worden gevoetbald of gevolleybald. Er staan tafeltennistafels voor kinderen die het graag eens opnemen tegen hun ouders. Maar dit is ook een camping waar je ongestoord hutten kunt bouwen of in bomen kunt klimmen. Voor dierenliefhebbers is hier zelfs een dierenweide te vinden, waar volop geknuffeld kan worden.

Alle nodige faciliteiten

Het is voor ouders natuurlijk belangrijk dat er op een camping ook noodzakelijke faciliteiten zijn, zoals een campingwinkel en wasruimtes. Die zijn bij deze camping volop aanwezig. Ook is er een restaurant waar je kunt eten als je een keer geen zin hebt om te koken. Goed om rekening mee te houden: deze camping gaat medio 2019 wel verhuizen naar een nieuwe locatie bij Almere.

Lees meer over Flevoland