9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Waterhout
bekijk 9 foto 's en 1 video
CKE

Camping Waterhout

De camping ligt in het recreatiegebied Weerwater, direct aan een zwem-, vis- en vaarwater en vlak bij de stad. De door haagjes afgebakende staanplaatsen bevinden zich rond een trapveldje met springkussen. Er is een apart terrein voor groepen en een volkstuintje en boerderijdieren voor kinderen. In het hoogseizoen zijn er rondvaarten. De camping verhuist m.i.v. 2019 naar een nieuwe locatie, meer informatie t.z.t. op onze site anwbcamping.nl

Camping Waterhout is een fijne familie camping in Almere en ligt op een unieke plek: midden in de natuur, bij het stadshart van Almere en direct aan het Weerwater waar de kinderen lekker kunnen spelen, zwemmen, varen en vissen. Uitermate geschikt voor families voor een, fiets-, skeeler-, vaar-, vis- of wandelvakantie. Routes zijn verkrijgbaar bij de receptie. Ook ben je zo in Amsterdam of verder, het busstation is vlakbij!

Bos en water vind je volop rond de camping. Zo kun je op safari in de Oostvaarders- en Lepelaarsplassen. Heerlijk fietsen of wandelen in het Vroege Vogelbos, Kromslootpark of langs het Gooi- en Markermeer, deze liggen op een steenworp afstand van deze camping. Je fietst langs het meer naar Naarden Vesting, Laren, Huizen, Lelystad of Muiden. Ontdek ook de stad Almere met veel aparte gebouwen, bijzondere architectuur en de vele winkels. Ga je liever naar Amsterdam, Amersfoort of Utrecht, geen probleem de bus stopt vlakbij de camping.


Speeltuin en Dierenweide

Spelen in de Speeltuin, dat is wat ieder kind leuk vindt. Lekker met vriendjes samen spelen in de zandbak en leuke zandkastelen maken, je haren laten wapperen op de schommel en zo hoog springen als je kunt op de trampoline, klimmen als een aapje en glijden van de glijbaan, dat kan in de speeltuin. Wil je spetterend in het water spelen en op de watertrampoline springen of chillen? Dat kan. Maar je kunt natuurlijk ook met elkaar op het sportveld voet- of volleybal spelen. Vraag je ouders of ze mee doen met tafeltennis spelen en probeer van ze te winnen. Je kunt ook met je handen bezig zijn en een echte hut bouwen. We gaan met elkaar genieten van alle leuke dingen die je kunt doen. Dat kan op camping Waterhout.

Eten en Drinken

Vakantie vieren is ook lekker eten en drinken. Gezellig uit eten, met z’n tweetjes of met je gezin, dat kan in onze knusse Brasserie. Geen zin om zelf te koken, kom dan bij ons eten, daar worden lekkere maaltijden tegen een betaalbare prijs geserveerd. Wanneer het buiten, in het voor- en naseizoen, nog fris is brand de gezellige houtkachel. Bij mooi weer kun je buiten op het terras genieten van al het lekkers, terwijl de kinderen spelen en genieten van het buitenleven.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Camping Waterhout heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Waterhout is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa