Campings in Apeldoorn met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Apeldoorn met zwembad

2 personen
23 campings gevonden

Vakantie vieren op een camping in Apeldoorn met zwembad

Heb je zin in een vakantie dichtbij huis en houden jij en je gezin van waterpret? Overweeg dan zeker een vakantie op een camping in de omgeving van Apeldoorn met zwembad. In Apeldoorn zelf vind je weinig campings, maar op 5 kilometer afstand ligt een fijn meer met strand waar je heerlijk de hele dag kunt zwemmen en zonnen. De camping zelf is omringd door bos.

Genieten op de camping in de buurt van Apeldoorn met zwembad

Verschillende campings liggen prachtig aan de rand van de Veluwe. De campings zijn doorgaans erg kindvriendelijk met verschillende voorzieningen zoals een speciaal peuterzwembad en verschillende speeltuinen. Op de camping bij Apeldoorn met zwembad vind je vaak ook een waterglijbaan. Er is tevens ruimschoots in animatie voorzien. Verder bieden de campings romd Apeldoorn een breed scala aan voorzieningen. Je vindt er verschillende sportvelden, fietsverhuur, midgetgolf en slechtweervoorzieningen. Diverse originele huuraccommodaties garanderen je een onbezorgde vakantie.

Natuur, oorlogsgeschiedenis en attracties in Apeldoorn

Met de vlakbij gelegen Veluwe ben je zeker van uren wandel- of fietsplezier in de prachtige natuur. In Apeldoorn zelf leef je je je met de kids uit in attractiepark Julianatoren of dierentuin Apenheul. Ook geniet je van een rondleiding in het prachtige Paleis het Loo. Kuier door de prachtige Parkenbuurt en bezoek het Herinneringscentrum Apeldoornse Bosch.