Campings in Harderwijk aan het water

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Harderwijk aan het water

Wissen
2 personen
14 campings gevonden
<
1
>

Kies uit vele watersportactiviteiten op een camping in Harderwijk aan het water

Op een camping in Harderwijk aan het water heb je de keuze uit verschillende leuke watersportactiviteiten voor jong en oud. Leer om je balans te vinden tijdens een les windsurfen of ga voor de ultieme adrenaline tijdens een les kitesurfen. Deze activiteiten zijn allemaal mogelijk op het Veluwemeer. Uiteraard kom je hier ook helemaal tot rust aan een van de leuke strandjes. Doe de nodige dosis vitamine D op terwijl de kids de leukste trucs op het water uitproberen.

Binnen mum van tijd in het Dolfinarium

Vanuit de camping in Harderwijk aan het water sta je binnen de kortste keren bij een van de leukste highlights: het bekende Dolfinarium. Bekijk shows met dolfijnen, leer alles over het onderwaterleven en roetsj van de waterglijbaan. Het park ligt direct aan het Veluwemeer, waardoor je een dagje pretpark ook makkelijk combineert met een middagje relaxen aan het water.

De adrenaline giert door je lichaam in Walibi Holland

Tip: boek zeker een camping in Harderwijk aan het water dicht bij het Veluwemeer. Hier is namelijk ook Walibi Holland gevestigd. De adrenaline giert door je lichaam tijdens een ritje in de Goliath. Je zoekt de nodige verkoeling op tijdens een Splash Battle en er zijn verschillende restaurants waar je geniet van lekker eten en een welverdiend ijsje.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter