Vakantieparken in Nunspeet

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken in Nunspeet

Wissen
2 personen
7 campings gevonden
<
1
>

Ontspannen bij de Veluwe op een vakantiepark in Nunspeet

Voor een onbezorgde vakantie midden in de natuur is een vakantiepark in Nunspeet de ideale vakantiebestemming. Nunspeet bevindt zich namelijk vlak bij het Veluwemeer, waar volop watersportmogelijkheden zijn. Ook liggen bruisende steden als Zwolle en Apeldoorn in de buurt. Gezinnen met kinderen bezoeken het Dolfinarium of Walibi Holland.

Wandelen op de Veluwe

Voor wandelen in de uitgestrekte bossen of het spotten van bijzondere dieren hoef je niet naar verre oorden te reizen. Tijdens een verblijf op een vakantiepark in Nunspeet bevind je je namelijk vlak bij de Veluwe. Dit is het grootste en populairste natuurgebied van Nederland. Fiets langs de stuwwallen, heidevelden, bossen en zandverstuivingen of spot bijzondere dieren als de parelmoervlinder, de Schotse hooglander, de ree, het edelhert, het wilde zwijn of de vos.

De unieke collectie van het Kröller-Müller Museum

Ook kunst- en cultuurliefhebbers kijken hun ogen uit op de Veluwe tijdens een bezoek aan het prachtige Kröller-Müller Museum. Dit bijzondere museum heeft namelijk een van de meest grote collecties Van Gogh kunstwerken in bezit. Daarnaast bewonder je hier schilderijen van Mondriaan, Monet en Picasso. In de beeldentuin struin je langs maar liefst 160 sculpturen. Voor de kinderen zijn er interessante speeltoestellen aanwezig.

Oog in oog met een aap in de Apenheul

Dierenliefhebbers bezoeken samen met de kinderen het schitterende dierenpark Apenheul in Apeldoorn. In dit park loopt meer dan de helft van de dieren los. Zo springt er zomaar een schattig doodshoofdaapje op je schouder. Vergeet niet je spullen in de speciale aapvrije tas te doen, anders nemen de nieuwsgierige aagjes misschien wat mee.