Kleine campings in Roermond

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Roermond

2 personen
21 campings gevonden

Geniet op een kleine camping bij Roermond

Kampeer je graag op een minicamping in Limburg? Vier dan in alle rust je vakantie op een kleine camping bij Roermond, ideaal voor een ontspannen midweek of weekje kamperen in Nederland. De grote troef van de historische stad Roermond is het water. Op deze plek komen namelijk de Roer en de Maas samen en dit maakt kamperen aantrekkelijk voor natuur- en waterliefhebbers.

Op stap in de stad Roermond

Vanaf je kleine camping wandel of fiets je naar het centrum van Roermond. De stad huisvest diverse rijksmonumenten, waaronder het oude stadhuis. Dit maakt de stad aantrekkelijk voor cultuurliefhebbers. Daarbij is de gezellige binnenstad beroemd om de vele winkels en terrassen. Ga uit eten in een mooi restaurant, neem een drankje in een plaatselijke kroeg of proef de overheerlijke Limburgse vlaai in meer smaakvarianten dan je ooit in één vakantie kunt proeven.

Kamperen in een natuurrijk gebied

Spendeer je graag je vakantie in het gezellige Roermond, maar trek je je ook graag terug in een rustige omgeving? Dan is een kleine camping bij Roermond echt iets voor jou. Je vertoeft vrijwel direct aan het water zodat je helemaal tot rust komt. Heb je behoefte aan nog meer natuur? Breng een bezoek aan het nationale park De Meinweg, een natuurgebied van ruim 18 hectare groot, en laat je verrassen door beekjes en vennetjes.