Kleine campings in Apeldoorn

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Apeldoorn

Wissen
2 personen
15 campings gevonden
<
1
>

Vakantie vieren dicht bij de Veluwe op een kleine camping in Apeldoorn

Tijdens een vakantie op een kleine camping in Apeldoorn sta je binnen de kortste keren op de Veluwe. Dit gebied staat bekend als een paradijs voor natuurliefhebbers. Zo kun je hier onder meer paardrijden, mountainbiken, fietsen en wandelen. Naast vele bossen kom je hier ook het unieke Kootwijkerzand tegen. Dit gebied bestaat uit half zandverstuiving en half mos- en grasland.

Dicht bij verschillende leuke attracties voor de kids

Op de kleine camping in Apeldoorn kom je helemaal tot rust. Breng je met het gezin graag een bezoek aan verschillende leuke attracties? Dan mogen De Apenheul en Julianatoren zeker niet ontbreken. Beide parken zijn goed beloopbaar en door de kleinschaligheid makkelijk in een dag te verkennen. Even bijkomen na een drukke dag? Dat doe je natuurlijk bij je eigen kampeerplaats op de minicamping.

Kunst en geschiedenis in de regio van Apeldoorn

Een vakantie in Apeldoorn is voor de kids leuk én leerzaam. Je bent vanuit de kleine camping in Apeldoorn ook relatief snel bij Het Kröller-Müller Museum en Paleis Het Loo. In dit paleis hebben 300 jaar lang koningen, koninginnen, prinsen en prinsessen gewoond en je bekijkt de prachtige tuinen van het paleis. Ook leer je de historie kennen en voor de kids worden leuke activiteiten georganiseerd.