Vakantieparken bij Schin op Geul

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken bij Schin op Geul

Wissen
2 personen
4 campings gevonden
<
1
>

Vakantiepark Schin op Geul: ontdek het heuvelachtige Zuid-Limburg

Breng je je vakantie graag door in een heuvelachtige omgeving? Vertoef op een vakantiepark bij Schin op Geul en ervaar het karakteristieke heuvellandschap van Zuid-Limburg. Het glooiende landschap verzekert je van prachtige vergezichten en dit draagt bij aan het echte vakantiegevoel. Leun achterover en laat de natuur haar werk doen. Na je vakantie keer je herboren huiswaarts.

Valkenburg: beroemde grotten en een indrukwekkende kasteelruïne

Een vakantiepark in Schin op Geul is de perfecte basis voor allerlei dagjes uit. Het pittoreske Valkenburg ligt op slechts enkele kilometers afstand. Deze gezellige stad is bekend vanwege de Valkenburgse grotten. Je vindt hier prachtige schilderingen uit de Romeinse tijd. Ook Kasteel Valkenburg is de moeite waard, want vanaf deze locatie heb je een prachtig uitzicht over de omgeving.

Wandelen in Schin op Geul en omgeving

Schin op Geul ligt in de vallei op een hoogte van 77 meter. Het is dan ook een ideaal vertrekpunt voor liefhebbers van wandelen. Zo loopt er onder andere een wandelpad naar Valkenburg, maar ook een wandelroute naar Stokhem. Neem tijdens een wandeling een lunchpakket mee en ontdek op eigen tempo het indrukwekkende landschap van Zuid-Limburg. Schiet een aantal mooie foto's, want dan heb je tastbare herinneringen voor later. Vergeet vooral ook niet om te genieten van wat je nu ziet!

Maak een treinreis door het Limburgse landschap

Laat je je graag betoveren door de provincie Zuid-Limburg? Maak dan een treinreis met De Miljoenenlijn. Deze spoorlijn loopt dwars door het heuvellandschap en doet oude tijden herleven. Naast de reguliere dienstregelingen zijn er ook speciale themadagen in het hoogseizoen. Stap in op station Schin op Geul en beleef samen met de kinderen of partner een unieke of juist romantische ervaring in deze oude trein.

Overnachten in Schin op Geul

Wil je een aantal dagen of weken doorbrengen in het Zuid-Limburgse landschap? Breng je vakantie door op een vakantiepark in Schin op Geul. Een vakantiepark is van alle gemakken voorzien, want je vertoeft in een comfortabele bungalow met aangename bedden. Op een vakantiepark is ook voor de kinderen genoeg te doen. Neem ze mee naar de speeltuin of laat hen spelenderwijs kennismaken met andere kinderen die ook op het park verblijven.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter