Campings in Limburg met overdekt zwembad

  • Ook bij regen lekker zwemmen
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Limburg met overdekt zwembad

Wissen
2 personen
47 campings gevonden

Iedere dag van de vakantie zwemplezier op een camping in Limburg met overdekt zwembad

Het weer kan in Nederland verschillen van dag tot dag. Maar je wilt er tijdens je vakantie wel zeker van zijn dat de kids niet stil hoeven te zitten. Kies daarom voor een van de campings in Limburg met overdekt zwembad. Hierdoor is ook tijdens regenachtige dagen nog steeds genoeg zwemplezier mogelijk.

Het echte buitenlandgevoel tijdens je vakantie in Limburg

Vier je vakantie op een camping in Limburg met overdekt zwembad, dan ervaar je het echte buitenlandgevoel. Zowel het landschap als de sfeer van deze regio zijn compleet anders dan in de rest van Nederland. Vier je vakantie in het zuiden van de provincie, dan geniet je van een prachtig heuvelachtig landschap. Velen vergelijken de steden en dorpen hier met die in Frankrijk.

Plezier voor jong en oud in het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland

Wist je dat het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland in Limburg ligt? Op de Maasplassen beoefen je niet alleen tal van activiteiten, er zijn eveneens vele verschillende stranden waar je heerlijk tot rust komt. Huur een sloep, motorboot of zeilboot en verken op deze manier dit mooie stukje natuur in het noorden van de provincie. Na een dag vol vermaak keer je terug naar de camping in Limburg met overdekt zwembad, waar de kids nog even lekker kunnen ravotten in het water.