Campings in Limburg met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Limburg met zwembad

2 personen
44 campings gevonden

Het echte buitenlandgevoel ervaar je op een camping in Limburg met zwembad

Vier je vakantie op een camping in Limburg met zwembad, dan ervaar je vanaf het eerste moment het echte buitenlandgevoel. Kies ervoor om een dagje even lekker te relaxen aan het water of neem een verfrissende duik in de ochtend of als je terugkeert na een dagje weg. Je kiest in de provincie uit verschillende kleine, middelgrote en grote campings met een zwemparadijs en deze kampeerplaatsen liggen over de hele provincie verspreid.

Breng een bezoek aan het hoogste punt van Nederland

Laten we eerlijk zijn, bergen die je gewend bent in Spanje, Frankrijk en Oostenrijk kom je in Nederland niet tegen. Desalniettemin is de Vaalserberg als heuvel een flinke jongen. Deze toeristische trekpleister ligt in het gelijknamige Vaals, dat dal of vallei betekent. Maak met het hele gezin een klim, die start in de weilanden met tal van leuke draaihekjes. De route loopt daarna verder omhoog naar buurtschap Wolfhaag en via het Preusbos bereik je uiteindelijk het Drielandenpunt. Een heftige beklimming is het niet; met een hoogte van slechts 322 meter bereik je binnen de kortste keren het hoogste punt van Nederland. Hierdoor is de klim wel goed te doen voor jong en oud. De prachtige vergezichten boven op de berg zijn bovendien voor Nederland uniek. Even afkoelen na deze leuke activiteit? Dat doe je natuurlijk op een camping in Limburg met zwembad.

Een leuke dag voor jong en oud in Attractiepark Toverland

In het noorden van de provincie ligt Attractiepark Toverland. Dit park is makkelijk met de auto te bereiken vanaf een van de campings in Limburg met zwembad. Het pretpark zit boordevol attracties en shows en de zintuigen van de kids worden hier maximaal geprikkeld. Je loopt door zes verschillende werelden, waardoor er voor ieder wat wils is. Van fantasierijke belevingen voor de allerkleinsten tot aan stoere landen vol spanning en actie; je komt het allemaal tegen in Sevenum.

Maak een wandeling door de vele historische steden

Limburg heeft een rijke geschiedenis, wat je duidelijk terugziet in de vele sfeervolle en historische steden. Wandel door de historische straten van Maastricht en maak kennis met de leuke terrasjes in Valkenburg. Daarnaast zijn kleine dorpen Born, Gennep, Thorn en Meerssen ook zeker het bezoeken waard vanuit een van de campings in Limburg met zwembad.

Geniet van het bourgondische leven

In Limburg staat bourgondisch genieten altijd centraal. Of je nu gaat eten in het restaurant van de camping met zwembad in Limburg of in een van de lokale restaurants, de kans is groot dat je verschillende overheerlijke specialiteiten tegen gaat komen. Voorbeelden van gerechten uit de provincie zijn asperges, balkenbrij, bierpap, huzarensalade, knapkoek en konijn in het zuur? Geniet je in de middag van een zonnetje op het terras? Probeer dan zeker een stukje Limburgse vlaai met een biertje uit de streek.