Campings in Limburg met zwembad en glijbaan

  • De kids roetsjen naar beneden op de mooiste waterglijbanen
  • Ook papa en mama vermaken zullen zich prima vermaken
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Limburg met zwembad en glijbaan

2 personen
15 campings gevonden
<
1
>

Beleef het buitenlandgevoel op een camping in Limburg met zwembad en glijbaan

Op een camping in Limburg met zwembad en glijbaan beleef je het echte buitenlandgevoel. Deze provincie is namelijk qua sfeer en landschap niet te vergelijken met de rest van Nederland. Hoe verder je naar het zuiden rijdt, des te heuvelachtiger de omgeving wordt. Wandel je door de historische straten van Maastricht, dan lijkt het net alsof je vakantie viert in Frankrijk.

Veel plezier in het water op de camping in Limburg met zwembad en glijbaan

Je bent er zeker van dat de kids zich urenlang gaan vermaken in het zwembad met glijbaan op de de camping. Limburg is echter ook de regio met het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. Breng daarom ook eens een bezoek aan de Maasplassen. Ook hier beleven de kids de tijd van hun leven in het water.

Kies uit verschillende fiets- en wandeltochten

Door de grote hoogteverschillen en schitterende vergezichten is Limburg uitgegroeid tot een geliefde provincie onder wandelaars en fietsers. Pauzeer in een van de pittoreske dorpjes of bruisende steden en ervaar het bourgondische leven. Wellicht probeer je een typisch stukje Limburgse vlaai of een biertje uit de regio. En kom je terug na een lange en gezellige dag? Dan neem je om af te koelen een frisse duik op de camping in Limburg in het zwembad met glijbaan.