Mini-campings in Chaam

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Mini-campings in Chaam

2 personen
26 campings gevonden

Natuurlijk kamperen op een mini camping in landelijk Brabant in Chaam

Op een mini camping in landelijk Brabant in Chaam kampeer je op door bomen omzoomde velden. De ideale plek om even helemaal te relaxen. De kids vermaken zich de hele dag bij de animatie of verkennen de leuke omgeving. Zo liggen de campings dicht bij meertjes, ligweides en speeltuinen. Genoeg vermaak voor jong en oud dus.

Diverse sfeervolle dorpen en steden dicht bij de mini camping in Chaam

In de regio van Chaam liggen verschillende leuke steden die zeker het bezoeken waard zijn. Wandel door de trendy Spoorzone in Tilburg en trakteer de kids op een echte Bossche bol in ’s-Hertogenbosch. Liever kleine en knusse dorpjes verkennen? Een mini camping in landelijk Brabant in Chaam ligt naast Alphen en Baarle-Nassau. In dit laatste dorp loopt het grondgebied van Nederland en België dwars door elkaar. Het enige dat de landen van elkaar gescheiden houdt, zijn de iconische kruisjes op de weg.

Beekjes, vennen, omzoomde weilanden en bossen

De mini camping in landelijk Brabant in Chaam staat bekend om de prachtige en rustgevende natuur. Maak een wandeling of fietstocht en verken de beekjes, vennen, omzoomde weilanden en bossen. Door het uitstekende fiets- en wandelnetwerk heb je de keuze uit verschillende mooie routes.