Vakantieparken in Kaatsheuvel

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken in Kaatsheuvel

Wissen
2 personen
0 campings gevonden

Geniet van het bourgondische leven op een vakantiepark in Kaatsheuvel

Bij het vakantiepark in Kaatsheuvel bevinden zich talrijke bezienswaardigheden voor een veelzijdige vakantie. Natuurliefhebbers brengen bijvoorbeeld een bezoek aan nationaal park de Loonse en Drunense Duinen. Ook liggen avontuurlijke pretparken in de buurt, zoals de Efteling en Safaripark Beekse Bergen. Verder bevinden zich bruisende steden als 's-Hertogenbosch, Breda en Tilburg vlakbij.

Ontdek de veelzijdige natuur van Noord-Brabant

Vlak bij het vakantiepark in Kaatsheuvel ligt nationaal park de Loonse en Drunense Duinen. Hier wandel je langs de grootste stuifzandgebieden van heel West-Europa. Doordat op de Sahara van Brabant de wind ongestoord kan waaien, vormt er zich een steeds veranderend zandlandschap. Vogelliefhebbers bezoeken daarnaast het natuurgebied de Groote Peel. Het bijzondere moerasgebied beschikt over een landschap van water, zandruggen, heidevelden, berken en open vlaktes. Honderden broed- en trekvogels strijken hier neer, zoals de trompetterende kraanvogel. Ook natuurgebied de Biesbosch is een aanrader. Hier spot je tijdens een boottocht bijvoorbeeld de zeearend.

Met de kinderen naar het pretpark

Voor gezinnen met kinderen is een dag naar de Efteling tijdens de vakantie in Kaatsheuvel een must. Dit is het bekende pretpark van Nederland met attracties als Symbolica, Baron 1898, De Vliegende Hollander, het Sprookjesbos en de Python. Voor dierenliefhebbers is het vlakbij gelegen Safaripark Beekse Bergen een aanrader. Je staat hier oog in oog met 150 verschillende diersoorten, zoals giraffen, leeuwen en neushoorns.