Campings in Callantsoog waar honden zijn toegestaan

  • De leukste campings voor jou en je trouwe viervoeter
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings in Callantsoog waar honden zijn toegestaan

2 personen
20 campings gevonden

Met de hele familie op vakantie op een camping in Callantsoog met de hond

Maakt een trouwe viervoeter deel uit van je gezin, dan is een camping in Callantsoog met de hond de perfecte vakantielocatie. Deze campings hebben onder meer ruime speelveldjes en plekken waar je je hond uit kunt laten en zijn dicht bij het strand gelegen. Callantsoog betekent: genieten van een rustig, breed en schoon strand zonder massatoerisme.

Strandtenten en een mooie omgeving

Vanaf een van de campings op Callantsoog ben je binnen no time op het strand. Het dorp wordt namelijk door slechts één duinenrij van het strand gescheiden. Door de hoge waterkwaliteit leent de zee zich perfect voor een verfrissende duik, maar er zijn ook tal van leuke wateractiviteiten mogelijk. Ga de zee op met een surfboard of kom tot rust in de zon op het strand. De verschillende strandtenten zijn de perfecte plek om te genieten van een welverdiend drankje. Ideaal als het water net iets te koud is en je toch een dagje eropuit wilt trekken vanaf de camping in Callantsoog met de hond.

Dicht bij verschillende natuurgebieden

Wist je dat Callantsoog dichtbij verschillende natuurgebieden ligt? Maak met je hond bijvoorbeeld een wandeling door het Zwanenwater, een beschermd natuurgebied met de grootste natuurlijke duinmeren van Europa. Hierdoor is het gebied ook erg in trek bij honderden vogels. Spot bijvoorbeeld blauwborsten, lepelaars en zilverreigers.