Campings in Schoorl waar honden zijn toegestaan

  • De leukste campings voor jou en je trouwe viervoeter
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings in Schoorl waar honden zijn toegestaan

2 personen
18 campings gevonden

Vakantie vieren op de camping in Schoorl met je hond

Zoek je naar een vakantiebestemming waar je de leukste herinneringen maakt met je trouwe viervoeter? Dan is een camping in Schoorl met je hond de perfecte locatie. De camping is midden in de natuur gelegen, waardoor je snel bij de Schoorlse duinen bent. Je hond heeft de tijd van zijn of haar leven door te spelen in de brede duinen. Uiteraard kun je hier ook heerlijk fietsen, wandelen of mountainbiken met het hele gezin.

Breng een bezoek aan de klimduin in het dorp

Schoorl staat bekend om de vele prachtige duinen. Er ligt er zelfs eentje in het dorp die meer dan 50 meter hoog is. In de omgeving spot je tijdens een wandeling of fietstocht bijzondere planten die van brak water leven. Tijdens een herfstwandeling kom je 800 verschillende soorten paddenstoelen tegen en het hele daar door zijn er vogels, kikkers en hagedissen te spotten.

Bekijk de hoogste duin van Nederland

Wil je een dagje weg van de camping in Schoorl met je hond? Lijn je trouwe viervoeter aan en bezoek de nabij gelegen dorpjes. In Groet bekijk je de hoogste duin van Nederland en bewonder je vele historische gebouwen. Het dorp Bergen staat bekend om de mooie kunst en in Alkmaar wandel je op je gemak door het gezellige en karakteristieke centrum.