Kindvriendelijke campings op de Veluwe

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindvriendelijke campings op de Veluwe

2 personen
54 campings gevonden

Geniet met het hele gezin op een kindvriendelijke camping op de Veluwe

Tijdens een vakantie op een kindvriendelijke camping op de Veluwe bevind je je midden in de natuur. Begin de dag met een gezamenlijk ontbijt, maak een wandeltocht door de Veluwe en neem een duik in het Veluwemeer. De Veluwe is een fijne vakantieplek voor gezinnen, want er is genoeg te doen voor jong en oud.

Bewonder de natuur op de Veluwe

De Veluwe is het grootste bos- en natuurgebied van Nederland. Daarom is een kindvriendelijke camping op de Veluwe erg fijn voor families die tijdens hun vakantie omringd willen worden door natuur. Voor gezinnen zijn er veel leuke routes. Spot edelherten of ga met de boswachter op zoek naar uitwerpselen, pootafdrukken en andere sporen van de dieren die op de Veluwe leven. Of ga lekker zwemmen in het Veluwemeer terwijl je de groene omgeving bewondert.

Dagtripjes naar de stad of dierentuin

Naast de rijke natuur zijn er rond de Veluwe ook veel mooie bezienswaardige steden te bezichtigen. Ga bijvoorbeeld een dag naar Arnhem en bezoek de Eusebiuskerk, geniet van een drankje of ijsje op een van de gezellige terrasjes en ga winkelen in de stad. Bovendien is een bezoekje aan Burgers' Zoo in Arnhem leuk voor jong en oud. Bewonder de giraffen, tijgers en olifanten of ga samen op zoek naar jullie favoriete dieren.