Campings op de Waddeneilanden met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings op de Waddeneilanden met zwembad

Wissen
2 personen
111 campings gevonden

Vakantie vieren op een camping op de Waddeneilanden met zwembad

Op een camping op de Waddeneilanden met zwembad kom je helemaal tot rust. De kids vermaken zich urenlang in het royale buiten- of binnenzwembad. Heb je een actieve dag achter de rug, zoals een ochtend of middag wadlopen? Ook dan leent het zwembad zich perfect om even helemaal bij te komen.

Ontdek het continu veranderende landschap

De Waddenzee is een van de meest unieke landschappen die Nederland rijk is. Het gebied is in 2009 uitgeroepen tot Natuurlijk Werelderfgoed van UNESCO en door eb en vloed verandert het landschap continu. De 6 miljoen vogels op de eilanden gebruiken het wad om bij te tanken tijdens hun trektochten en zeehonden voeden hier hun pups op. Wellicht spot je een lepelaar, bruinvis, blauwe kiekendief en steltlopers.

Onderneem verschillende leuke activiteiten

In deze regio zijn er tal van leuke activiteiten voor jong en oud. Ga paardrijden of maak een huifkartocht op het strand. Het Sommeltjespad op Texel is een speciale kinderwandelroute en er worden regelmatig natuurspeurtochten georganiseerd. Ook zijn er gps-tochten voor kinderen en bij goed weer kun je wadexcursies boeken en sterren kijken. Liever een dagje relaxen? Dan geniet je met het hele gezin in het water op de camping op de Waddeneilanden met zwembad.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter