Vakantieparken bij Domburg

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken bij Domburg

Wissen
2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Woeste kustlijn en eindeloze strandwandelingen op een vakantiepark in Domburg

Heerlijk zandkastelen bouwen op het uitgestrekte strand of urenlang winkelen in de sfeervolle badplaatsen aan de kust? Met een verblijf op een vakantiepark bij Domburg geniet je van een prachtige strandvakantie aan de Noordzee. Domburg staat bekend om zijn frisse zeewater en gezonde lucht, waardoor het knusse dorp zich zelfs officieel een heilzame badplaats mag noemen. Bovendien liggen bezienswaardigheden als Neeltje Jans en de Deltawerken in de buurt.

Ontdek Neeltje Jans en de Deltawerken

Vlak bij het vakantiepark in Domburg bevinden zich Neeltje Jans en de Deltawerken. De Deltawerken vormen het indrukwekkende Zeeuwse antwoord op de overstromingen die in 1953 plaatsvonden. In het thematische pretpark Neeltje Jans vind je talrijke attracties waarin de geschiedenis van de Deltawerken uiteen wordt gezet. Daarnaast vind je er een enorme waterspeelplaats, klimmuur, zeehondenshows en een orkaanmachine.

Het Arsenaal in Vlissingen

In de buurt van Domburg bevindt zich ook de sfeervolle kustplaats Vlissingen. Naast talrijke winkels en restaurants bevindt zich bij de vissershaven op het Arsenaalsplein het Arsenaal. De kinderen vermaken zich hier uitstekend in de grootste piratenspeeltuin van Nederland. De piratenspeeltuin is opgedeeld in meerdere onderdelen en verdiepingen, met onder andere een speeleiland, pirates adventure en schelpenschatkamer. Verder zijn er een expositie waar je alles leert over het leven van piraten, een skelet van een potvis en een aantal aquaria met tropische vissen en piranha's. Beklim ten slotte het kraaiennest voor een panoramisch uitzicht op Vlissingen en de Noordzee.

Mossels en oesters proeven in Yerseke

De Oosterschelde staat wereldwijd bekend om zijn overheerlijke mosselen. Maak gedurende het mosselseizoen een rondvaart langs de mosselbanken, of bezoek de oesterputten bij Yerseke. Uiteraard is het mogelijk om bij de vele restaurants van deze lokale specialiteit te proeven.