Mini-campingss in Vrouwenpolder

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Mini-campingss in Vrouwenpolder

Wissen
2 personen
70 campings gevonden

Heerlijk uitwaaien in Zeeland op een mini camping in Vrouwenpolder

Op een mini camping in Vrouwenpolder verblijf je op het prachtige Zeeuwse eiland Walcheren, tussen het Veerse Meer en de Noordzee. Hier geniet je van de rust en samenzijn in de buitenlucht. Door de centrale ligging bezoek je zowel het strand als diverse nabijgelegen steden.

Rust en ruimte op het Zeeuwse Walcheren

Op een mini camping in Vrouwenpolder geniet je pas echt van de rust. Hier verblijf je vaak op ruime, groene staanplaatsen met uitstekende voorzieningen. Door de kleinschaligheid vind je er geen faciliteiten zoals kinderdisco’s, animatie en waterparken. Toch zijn er vaak leuke voorzieningen zoals sportvelden, recreatie voor volwassenen en fietsverhuur aanwezig. De meeste campings liggen hier aan een meer, zodat je na een heerlijke dag buiten even een frisse duik neemt.

Bezienswaardigheden in de omgeving

Vanuit een kleine camping in Vrouwenpolder heb je toegang tot het Veerse Meer en de Noordzee. Hier geniet je van het zonnetje en onderneem je watersporten zoals kitesurfen, duiken, zeilen en windsurfen. Aan de kust en in het achterland van Walcheren maak je mooie wandel- en fietstochten. Bezoek er de vuurtoren van Westkapelle of badplaats Domburg. In de historische stad Veere bezoek je de Grote Kerk en de historische markt in de hoofdstraat. Hoofdstad Middelburg kent een rijke geschiedenis en je bezoekt er diverse historische gebouwen zoals de abdij met de Lange Jan en het stadhuis aan de Markt.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter