Vakantiehuizen in Zoutelande

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen in Zoutelande

2 personen
0 campings gevonden

Ontdek de Zeeuwse Rivièra in een vakantiehuis in Zoutelande

Brede stranden, veel zonuren en verse vis. Een vakantiehuis in Zoutelande ligt aan de Zeeuwse Rivièra. Hier geniet je van een onbezorgde strandvakantie met veel comfort en vermaak.

Zonnigste plek van Nederland

Een vakantie in Zoutelande brengt je naar de zonnigste plek van Nederland. De stranden rond dit Zeeuwse dorp liggen op het zuiden en hebben daarom de meeste zonuren van ons land. Zoutelande heeft een mediterrane uitstraling door de combinatie van zon, zee, strand en talloze visrestaurants waar je geniet van de vangst van de dag.

Natuurschoon Walcheren

Niet alleen Zoutelande zelf maar ook het schiereiland Walcheren is een wonderschone plek om te verkennen. Pak de fiets en volg de Dorpenroute van Koudekerke naar Middelburg door het bijzondere landschap van kreekruggen. Of trek de wandelschoenen aan en ontdek het voormalige waterwingebied Oranjezon. Grote kans dat je onderweg damherten en konikpaarden spot.

Mooie plaatsen

Walcheren is rijk aan mooie steden, waaronder het pittoreske Domburg maar ook Middelburg en Vlissingen, beide op slechts 15 minuten rijden van Zoutelande. Het fotogenieke Middelburg was lang een belangrijke VOC-stad. Dat zie je terug in een aantal overgebleven pakhuizen uit die tijd. Blikvanger is de abdijtoren Lange Jan, die je tot de helft kunt beklimmen. Vlissingen heeft een beschermd stadsgezicht met 300 monumenten. Beroemd is de lange boulevard met uitzicht op de Westerschelde. Het Arsenaal met aquarium, piratenplaneet en uitkijktoren is een populaire plek voor kinderen.

Deltapark Neeltje Jans

Vanaf je vakantiehuis in Zoutelande ben je in 25 minuten bij Deltapark Neeltje Jans. Dit themapark combineert recreatie en educatie in de vorm van een waterspeeltuin, een aquarium met zeehonden en informatie over de Deltawerken en de watersnoodramp.