Campings in Katwijk waar honden zijn toegestaan

  • De leukste campings voor jou en je trouwe viervoeter
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings in Katwijk waar honden zijn toegestaan

2 personen
9 campings gevonden
<
1
>

Samen genieten op een camping in Katwijk met hond

Is je vakantie pas echt compleet als alle leden van je gezin meekunnen, ook die met vier voeten? Kies dan voor een camping in Katwijk waar jij én je hond met open armen ontvangen worden.

Voordelen van een camping in Katwijk met hond

Jullie voelen je onmiddellijk welkom op een camping in Katwijk met de hond. Kies voor een kleine camping als je vooral op zoek bent naar rus, of ga voor een grote camping als je wilt genieten van allerlei faciliteiten, zoals een binnen- en buitenzwembad, speeltuinen, animatie, verschillende sportvelden en fietsverhuur. Honden zijn niet op alle campings in Katwijk toegestaan, dus kies voor de optie 'honden toegestaan' in de linkerkolom op de overzichtspagina.

Katwijk aan Zee en Katwijk aan den Rijn

Door de jaren heen zijn Katwijk aan Zee en Katwijk aan den Rijn samengesmolten tot één dorp. Je geniet hier van strandwandelingen en landelijke vergezichten. Bekijk de collectie binnen- en buitenlandse schilderijen in het Katwijks Museum of geniet van een duik in het subtropisch zwembad Aquamar. Neem je je hond graag overal mee naartoe, wandel dan door het dorp en bekijk de verschillende kerken en oorlogsmonumenten. Tot slot bewonder je in Katwijk het werk van verschillende graffitikunstenaars.