Vakantiehuizen in Noordwijk

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen in Noordwijk

Wissen
2 personen
0 campings gevonden

Vakantiehuis in Noordwijk: genieten van uitgestrekt strand

Als je een vakantiehuis in Noordwijk huurt, verblijf je in een bosrijk en kilometerslang duin- en strandgebied tussen de bollenvelden en de Noordzee. Deze Zuid-Hollandse badplaats telt dan ook relatief veel vakantieparken, van kleine tot middelgrote bungalow- en kampeerterreinen.

Bungalows bij zee en meer

Ongeacht waar je een vakantiehuis in Noordwijk huurt, natuurlijk zwemwater is altijd dichtbij. Behalve de Noordzee vind je in de omgeving bijvoorbeeld ook het Oosterduinse Meer, waar je kunt windsurfen en zwemmen. Of geniet van de zon en de zee op het Noordzandstrand. Neem je liever een verfrissende duik op het park zelf? Sommige hebben op het terrein aparte openluchtbaden voor kleuters en volwassenen. De meeste vakantieterreinen liggen bovendien dichtbij een overdekt zwembad.

Eindeloos wandelen en fietsen door het duin

Natuurliefhebbers zullen zich met een vakantiehuis in Noordwijk niet vervelen. Als meest noordelijke kustplaats van Zuid-Holland liggen hier namelijk fiets- en wandelpaden over een lengte van bijna 20 kilometer. Deze voeren je dwars door het glooiende natuurgebied Hollands Duin. Uiteindelijk passeer je de provinciegrens en kom je in Zandvoort. Ben je wat minder actief? Ten zuiden van Noordwijk ligt een kortere wandel- en fietsroute door de Koepelduinen. Deze eindigt bij het strand van Katwijk.

Bunkermusea

In de duinen staan enkele bunkers uit de Tweede Wereldoorlog die toegankelijk zijn. Een voormalige munitiebunker fungeert tegenwoordig als Engelandvaardersmuseum. Hier leer je alles over de Nederlanders die in de oorlog naar Engeland vertrokken om dienst te nemen in het Britse leger of als spion te werken. In het Atlantikwall-bunkermuseum kan je oude commando-, geschuts-, munitie- en woonbunkers bezichtigen. Deze zijn onderdeel van een ondergronds gangenstelsel van bijna een halve kilometer lang.