Campings met privé sanitair in Nederland

  • Geen wandeltocht met wc-rol onder je arm
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis
  • Geliefde campingplaatsen, dus reserveer snel

Campings met privé sanitair in Nederland

2 personen
243 campings gevonden

Comfortabel kamperen op een camping met privé sanitair in Nederland

Geniet je van kamperen in eigen land, maar graag wel met de nodige luxe? Verblijf dan op een camping met privé sanitair in Nederland. Zo hoef je niet ver te rijden om prachtige natuurgebieden en steden te bezoeken. Bovendien kampeer je te midden van de natuur met het gemak van een eigen badkamer.

Wat is kamperen met eigen sanitair?

Kamperen op een camping met privé sanitair in Nederland houdt in dat er bij je kampeerplek een huisje met daarin een badkamer staat. In sommige gevallen bevindt deze badkamer zich in een sanitairgebouw. Deze is vaak af te sluiten met een sleutel en een pasje en dus alleen voor jou toegankelijk. Net als je tent of caravan wordt ook de badkamer voor aankomst schoongemaakt. Een gemeenschappelijk gebouw wordt vaker schoongemaakt, maar hier douchen vaak tientallen mensen. Dan is een privébadkamer toch net iets hygiënischer. Je vind er een toilet, wastafel en douche, maar soms ook een kinderbad, wasmachine of verwarming. Dat is de luxe van thuis tijdens een kampeervakantie in de natuur.

De voordelen van sanitair op je kampeerplek

Verblijf je op een van de campings met privé sanitair in Nederland, dan hoef je niet eerst een eind te lopen naar het toiletgebouw, zeker wanneer je kiest voor een plaats met een douchegelegenheid direct achter je tent. Vooral met kleine kinderen is het fijn wanneer je op je gemak doucht en ze het toilet kunnen gebruiken wanneer ze willen. Ook het slepen met handdoek, shampoo en zeep en het wachten op je beurt is verleden tijd.

Op vakantie op eigen bodem

Door te kiezen voor een camping in Nederland met privé sanitair geniet je van al het moois dat ons landje te bieden heeft. Je bent namelijk zo op je bestemming en doet met eigen vervoer heel gemakkelijk diverse steden en natuurgebieden aan. Alles ligt hier bovendien dicht bij elkaar, wat zorgt voor veel diversiteit. Bezoek musea, dierentuinen, pretparken, natuurschoon, de kust en nog veel meer. Bovendien kent ons land een rijke geschiedenis, waardoor er altijd wel wat te leren is over de provincie waarin je verblijft. De kinderen maken gemakkelijk nieuwe vriendjes doordat er Nederlands gesproken wordt en vaak is er naast privé sanitair ook een zwembad op de camping.